Valt uw onderhoudscontract met een ICT-bedrijf vaak veel te duur uit? Misschien huurde u een freelancer in die na een week met de noorderzon verdween of toch niet de juiste expertise over uw hard- en software bleek te hebben?

Gijsbertse Media IT neemt de zorg voor uw hard- en software van u over en garandeert u een vlekkeloze werking van uw ICT. Wij beschikken over een netwerk van specialisten die elk hun expertise hebben om u bij te staan als er problemen zijn.

Uw automatisering gegarandeerd door Gijsbertse
Uw automatisering gegarandeerd door Gijsbertse

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen over computergebruik.

35 jaar computerervaring.
Eén specialist die uw situatie kent en vertrouwd is met uw netwerk, applicaties en systemen.

Of u nu een, twee of honderd systemen heeft, wij helpen u want wij zijn schaalbaar.

Software- en werkplekondersteuning

Wij hebben specialisten op het gebied van Windows Azure, Office 365, Apple Os en iOs, Android, Linux, Virtualisatie systemen zoals VMWare, Hyper-V of Citrix. Heeft u nog een ander systeem? Welk systeem u ook heeft, wij hebben er een oplossing voor en geven u advies op maat.

Daarnaast bieden wij ook werkplekondersteuning voor uw medewerkers. Onze helpdesktool staat ter beschikking als uw medewerkers vragen hebben. Ook hulp bij het gebruik van hun werkplek of dit nu op kantoor is of op hun thuiswerkplek.

Onderhoudservice

Voor escalaties of onderhoud op afstand ondersteunen wij u met een geavanceerd monitoringsysteem waarmee we proactief problemen kunnen herkennen en uitval kunnen voorkomen. Via een noodnummer voorzien wij een onmiddellijke interventie als het echt fout gaat. Ons back-upteam met specialisten staat voor noodsituaties klaar.

Goede afspraken maken goede vrienden

Na een kennismakingsgesprek analyseren wij uw netwerk en uw systemen. Vervolgens geven wij u advies over mogelijke verbeteringen en eventuele risico’s.
Onderhoud en werkzaamheden kunnen in overleg of op contractbasis vastgelegd worden zodat u altijd inzicht behoudt in de bestede uren en werkzaamheden.
In een SLA (service level agreement) leggen wij samen met u vast wat u van ons kunt verwachten.
Met onze GDPR-aanpak is uw data veilig en geborgd. Gijsbertse Media IT heeft een DPO (Data Protection Officer) die erop toeziet dat alles correct verloopt.

Vragen rond corona? Wij bezoeken u in alle veiligheid of helpen u via de virtuele tool.

Meer informatie

Gijsbertse Media IT is de meest flexibele optie voor een gegarandeerde werking van uw ICT en voor al uw media-uitingen.

Neem vrijblijvend contact op via email of telefoon, u kunt ook via het contactformulier contact opnemen.
Wij zijn altijd bereid voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen.