Ontmoet het team achter Gijsbertse Media IT

Richard Gijsbertse

Team ICT

Team Grafisch


Richard Gijsbertse

Richard is de zaakvoerder van Gijsbertse Media IT en drijvende kracht achter al de projecten.
Na een Grafische opleiding en een succesvolle carrière als Prepress DTP’er en ontwerper heeft hij er een loopbaan als ICT’er erbij genomen.
Met deze kennis gecombineerd biedt hij beide diensten aan om bedrijven te ontzorgen in IT en Media uitingen. Met meer dan 35 jaar ervaring leid hij de projecten tot een succesvolle oplevering.

Het team ICT bestaat uit een samenwerking van zelfstandige freelancers die elk hun eigen expertise hebben. Met een duidelijke coördinatie selecteren we precies welke kracht de juiste kennis en know how heeft om uw te ondersteunen. Dit kunnen lokale krachten zijn, maar we hebben ook connecties met Indonesië en de Filippijnen voor ondersteuning. Veel gebeurt remote.
Het uiteindelijke doel is om u te ontzorgen voor uw computerproblemen zodat u zich kunt richten op uw eigen expertise.
U heeft echter alleen 1 aanspreekpunt, wij regelen alles.

Gijsbertse Media is heel sterk op het gebied van on- en offline grafische media. Drukwerk, folders flyers enz. zijn van a tot z te regelen.
We hebben zelf de know how in huis maar via ons uitgebreid netwerk kunnen we altijd experts inhuren die het project altijd tot een goed uiteinde kunnen brengen tot uw tevredenheid.

Heeft u een vraag?