Bij Gijsbertse.eu hebben we een jarenlange ervaring met het ontwerpen-, opmaken en laten drukken van de meest creatieve zaken.
Ook voor de on-line items beheersen we alle gangbare opmaak- en beeldbewerkingsprogramma’s. Kijk voor een greep uit onze gerealiseerde projecten op de portfolio pagina.

Beeldbewerking
De eerste versie van Photoshop verscheen in februari 1990. Met een gedegen opleiding in 1991 werd de basis gelegd voor het opbouwen van ervaring in beeldbewerking en -manipulatie.
Logo’s
Adobe Illustrator volgde voor het realiseren van logo’s en statische elementen in het ontwerp.

Drukwerk
Met een 30 tal jaren hebben we heel wat projecten tot een succesvol resultaat gebracht. Dit maakt ons een rot in het vak hoe op een perfecte manier bestanden aan te leveren voor een drukker of andere verwerker.
Ontwerp
Als u echt eruit wilt springen met uw product of merk dan ontwerpen we een design dat eruit springt! Positieve aandacht dat leid tot omzet.
Teksten
Onze tekstschrijvers vertalen uw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat u voor loopt op de concurrentie.
Integratie
Door de verweving van traditioneel drukwerk samen met uw online uitingen kunnen we een media mix samenstellen dat uw verkopen tot een boost stuwen.
Meer informatie
Gijsbertse Media IT is de meest flexibele optie voor een goed werkende website en voor al uw andere media-uitingen.
Neem vrijblijvend contact op via email of telefoon, u kunt ook via het contactformulier contact opnemen.
Wij zijn altijd bereid voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen.